За Нас

Хотел „Dream“ разполага с комфортно обзаведени двойни стаи, единични стаи и апартаменти. Хотелът е подходящ и за организиране на различни събития, семинари, бизнес срещи или обучения. 

Всички стаи са стилно обзаведени, разполагат с климатик, безплатна високоскоростна Интернет връзка, както и плоскоекранен телевизор със сателитни телевизионни канали. Голяма част от стаите разкриват и завладяваща панорамна гледка към билото на планина Витоша.

0
Стаи

Допълнителни услуги:

– Безплатен паркинг
– Екскурзоводни карти
– Поръчка на такси
– Препоръки за местни ресторанти и барове
– Събуждане по телефона
– Сейф и др.

Хотел Дрийм

Бизнес или пътуване

Хотелът е подходящ както за бизнес клиенти, гости на София, така и за пътешественици с цел туризъм. Намира се само на 4 км. от летище София и с много удобни връзки до централната част на града и планина Витоша. 

На 20 метра от хотела има хипермаркет, известен шопинг център, а в непосредствена близост се намира и най-големият офис парк в Югоизточна Европа – Бизнес Парк София. 

В близост до хотела има няколко автобусни спирки, както и метро станция с директна линия до центъра на града. Ще се радваме да Ви съдействаме и с траансфер до локация по Ваш избор на достъпни цени.

Провери наличност

1 Стая , 1 Възрастен , 0 Деца
Стаи
Възрастни
Деца